Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Η Κωσταραζινή συνταγή της ημέρας - ''Λαδοπόπαρα''



Άλλη μία παραδοσιακή συνταγή του Κωσταραζίου... Λαδοπόπαρα! Το πρωινό των κτηνοτρόφων.

Υλικά

5 κουτάλια της σούπας ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού τριμμένη φέτα
1 ποτήρι νερό
2 αυγά
Αλάτι
3 φέτες ψωμί (χωριάτικο) μπαγιάτικο

Εκτέλεση

1) Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και την τριμμένη φέτα μόλις ζεσταθούν ρίχνουμε το νερό, το αλάτι μόλις αρχίζει να βράζει. 

2) Ρίχνουμε τα  αυγά και ανακατεύουμε ελαφρά με ένα πιρούνι. Κατεβάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε το ψωμί κομμένο σε μπουκιές. 

3) Σκεπάζουμε με ένα καπάκι αφήνουμε 10 λεπτά και σερβίρουμε.

Συμβουλή: Ένα πολύ καλό πρωινό για τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες!

Καλή σας όρεξη !!!