Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

O ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, Λιάπης Αλέξανδρος, μιλά στο greekfootball.gr.


Με αφορμή το Σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου με τoν Mέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας, η αθλητική ιστοσελίδα «Greekfootball.gr», κάλυψε τον αγώνα και φιλοξένησε δηλώσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Λιάπη, όπως επίσης, αναφέρθηκε και στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του Κωσταραζίου. 


Οι δηλώσεις και οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ στο κείμενο που ακολουθεί:

Λιάπης: «Στο τέλος θα σωθούμε»

Με προσωπική του δήλωση στο «Greekfootball.gr», ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, Αλέξανδρος Λιάπης, που είχε επικοινωνία με την ιστοσελίδα ήθελε μέσω αυτού να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, δηλώνοντας ότι η ομάδα στο τέλος θα σωθεί και ότι οι ίδιοι διαθέτουν έναν εξαιρετικό προπονητή και μια διοίκηση που είναι πάντα κοντά τους.

Αναλυτικά τα όσα ανάφερε: 

«Καταρχάς θέλω να αναφερθώ στον προπονητή μας. Είναι ένας καλός και σπουδαίος άνθρωπος και πάνω στο ποδόσφαιρο έχουμε μάθει πολλά στο πλάι του. Ο κόουτς, μας στηρίζει και θα μας στηρίζει μέχρι το τέλος. 

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την διοίκηση κανένας, μα κανένας συμπαίκτης μου, δεν έχει παράπονο. 

Η διοίκηση και ο Πρόεδρος, Ιώαννης Τομόπουλος, είναι πάντα κοντά μας και ο, τι πρόβλημα πάει να δημιουργηθεί θα το φέρει εις πέρας. Τέλος θέλω να τονίσω ότι δεν θα κάνουμε σε κανένα τη χάρη να πέσουμε. 

Έχουμε μεγάλες δυνατότητες και αυτό θα εξαρτηθεί από εμάς τους ποδοσφαιριστές. Έχουμε μάθει να δίνουμε «μάχη» και τώρα αυτό θα κάνουμε. 

Θα παλέψουμε ως το τέλος και πιστεύω ότι θα πραγματοποιήσουμε τον στόχο της επιτυχίας».

Καμία μεταγραφή-καμία αποδέσμευση

Θα περίμενε κανείς ότι στη βαθμολογική δεινή θέση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου ο σύλλογος θα είχε προβεί σε μεταγραφές. Κάτι τέτοιο όμως μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί (απομένουν 25 ημέρες ως το τέλος της μεταγραφική περιόδου), καθώς το τεχνικό τιμ πιστεύει πολύ στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών και μάλιστα ο Νίκος Εμμανουηλίδης αποφάσισε να αφήσει απαράλλαχτο το ρόστερ.

Μπορεί ίσως να έγιναν κάποιες συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, αλλά μάλλον δεν απέφεραν καρπούς. Έτσι αποφασίσθηκε από διοίκηση και προπονητή ο ΠΑΟΚ να παλέψει με όσα «όπλα» διαθέτει στη φαρέτρα του από την αρχή της χρονιάς.

Τώρα όσον αφορά τις αποδεσμεύσεις; Και εκεί όλα ήταν ήσυχα. Κανένας απολύτως ποδοσφαιριστής δεν θέλησε να πηδήξει από το… καράβι και να μην βοηθήσει τον ιστορικό σύλλογο να παραμείνει στην κατηγορία.

Με αυτόν τρόπο άπαντες έδειξαν ότι είναι μια «γροθιά» και στα εύκολα και στα δύσκολα.