Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΟΚ Κωσταραζίου - Α.Σ. Νταηλάκης 0-7 (Φωτορεπορτάζ)


Τον ''σκόρπισε'' στον βούρκο...

Συντριβή του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου εντός έδρας από την ομάδα του Νταηλάκη με το εκκωφαντικό 0-7!

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, η ομάδα του Κωσταραζίου δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος της κόντρα στην ανωτερότητα του Νταηλάκη και διασύρθηκε.

Ο αγώνας ξεκίνησε με παιχνίδι κέντρου και με γεμίσματα εκατέρωθεν όμως, το Νταηλάκη στην πρώτη φάση του παιχνιδιού, μετά από σουτ άνοιξε το σκορ. Δεν σταμάτησε όμως εκεί καθώς στο 36', μετά από αλληγορία της άμυνας του Κωσταραζίου ζευγάρωσε τα τέρματά του και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, έκανε το 0-3!

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε με την ομάδα του Κωσταραζίου να μπαίνει πιο δυνατά και παθιασμένα και στο 50' να απειλεί την εστία του Νταηλάκη με κεφαλιά του Ι. Λάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ. Αυτή ήταν και η μοναδική φάση του αγώνα για τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου έως εκείνη τη στιγμή!

Στο 55' ένταση προκλήθηκε μεταξύ των δύο ομάδων λόγω ενός σκληρού μαρκαρίσματος με τα πνεύματα να ηρεμούν έπειτα από την παρέμβαση του διαιτητή.

Το Νταηλάκη δεν σταμάτησε στα τρία τέρματα και στο 63' πέτυχε τέταρτο γκολ και εφτά λεπτά αργότερα ακυρώθηκε γκολ οφσάιντ.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ παρά της αλλαγές, δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα και το Νταηλάκη διεύρυνε τον εκτός έδρας θρίαμβό του πετυχαίνοντας άλλα τρία γκολ (78', 85', 90+').

Μετά από τη σημερινή ήττα, ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου παρέμεινε στην 10η θέση με 21 βαθμούς, ενώ το Νταηλάκη, ανέβηκε στην 7η θέση με 28 βαθμούς.

Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ:

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ Κωσταραζίου
Α.Σ. Νταηλάκης


Όρκος νίκης για τις δύο ομάδες

 


Η διαιτητική τριπλέτα



Στιγμιότυπα της αναμέτρησης