Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Κωσταράζι - Επιδείνωση του καιρού με βροχές και πιθανή χιονόπτωση.

Επιδείνωση του καιρού από σήμερα το βράδυ με μικρή πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και πιθανή χιονόπτωση, προβλέπει η μετεωρολογική ιστοσελίδα freemeteo.com, για τις επόμενες ημέρες για την περιοχή του Κωσταραζίου. 

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού, έως και για την ερχόμενη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 13/2

Ασθενής βροχή ή χιονόνερο νωρίς το πρωί,  ασθενής βροχή αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συννεφιά τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Πέμπτη 14/2

Αυξημένη συννεφιά το πρωί με ασθενές χιονόνερο ή χιόνι για το υπόλοιπο της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Παρασκευή 15/2

Πιθανό χιονόνερο ή χιόνι νωρίς το πρωί και πιθανή βροχή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συννεφιά θα επικρατήσει τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο 16/2

Συννεφιά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, με πιθανή βροχή ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή 17/2

Πιθανό χιονόνερο ή χιόνι το πρωί και πιθανή βροχή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αραιή συννεφιά τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 5 βαθμούς Κελσίου.