Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Πεντάβρυσος - ΠΑΟΚ Κωσταραζίου 1-2 (Φωτογραφίες)


Για την 22η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Ε.Π.Σ Καστοριάς, ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου κατάφερε να πάρει το ¨τρίποντο¨ μέσα στην Πεντάβρυσο με σκορ 2-1.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος σε όλες τις γραμμές και έβγαλε κινητικότητα αλλά και μεγάλη διάθεση, απειλώντας με πολλά σουτ από τα πρώτα λεπτά. Μάλιστα, η ομάδα του Κωσταραζίου έχασε και δοκάρι, έπειτα από το σουτ του Βλαχόπουλου. 

Ο Σάββας Τιόμος πέτυχε από κοντά το 1-0 μετά από γύρισμα του Λάκη και 4 λεπτά αργότερα ο Αλέξανδρος Λιάπης έκανε 2 τα τέρματα για το Κωσταράζι.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλό για τον ΠΑΟΚ. Η Πεντάβρυσος μπήκε αποφασισμένη να γυρίσει το ματς και από τα πρώτα λεπτά πίεσε κυρίως με στημένες φάσεις.

Βέβαια, έχασε μερικά πολύ σημαντικά σουτ αλλά στο 65' ο Κωνσταντινίδης ξαναέβαλε στο ¨κόλπο¨την ομάδα του. Αφού η ομάδα του Κωσταραζίου είχε χάσει τα ¨άχαστα¨, η Πεντάβρυσος πίεζε αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Σίγουρα πάντως, πέρασε απο κάθε μυαλό μήπως μπορούν να ¨κλέψουν¨ έστω τον 1 βαθμό.

Ο ρυθμός πάγωσε και στο 90' και από μια αναστάτωση στην άμυνα, η Πεντάβρυσος τελικά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την πολύ σημαντική ευκαιρία και ο ΠΑΟΚ απέδρασε με τους 3 βαθμούς.

Η ομάδα του Κωσταραζίου υποδέχεται την επόμενη εβδομάδα την Φλατσάτα Οινόης η οποία σήμερα κέρδισε την Πολυκάρπη 3-2!




Επιμέλεια κειμένου: Δημήτρης Νατσούλης