Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Δήμος Ορεστίδος - Η ανακατασκευή του δημοτικού σχολείου στο Παλιό Κωσταράζι ως θέμα στο Δ.Σ.



Η ανακατασκευή του δημοτικού σχολείου στο Παλιό Κωσταράζι, ως θέμα στο προσεχές Δ.Σ. Ορεστίδος.

Ένα από τα θέματα που θα τεθούν υπό συζήτηση στη τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Ορεστίδος θα είναι και αυτό της ανοικοδόμησης του δημοτικού σχολείου στο Παλιό Κωσταράζι.

Όπως αναφέρεται και παρακάτω, το θέμα συζήτησης θα περιλαμβάνει την παραλαβή μελέτης και την υποβολή πρότασης για ένταξη του έργου με τίτλο: ''Ανακατασκευή δημοτικού σχολείου παλαιού Κωσταραζίου.''

Μία πολύ σημαντική εξέλιξη για το θέμα, για το οποίο κατά καιρούς έχουν αναφερθεί πολλά σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά δεν είχε γίνει τίποτα.

Δείτε τις λεπτομέρειες της τακτικής συνεδρίασης :

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
'Αργος Ορεστικό 12-4-2013
ΝΟΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Αριθμ.Πρωτ: 3950
ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
email: samarasmanios@gmail.com
Π ρ ό σ κ λ η σ η
Προς:
1) Το Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου.
2) Τις κυρίες και τους κυρίους 
Δημοτικούς Συμβούλους.
3) Τους Προέδρους των Κοινοτήτων.
4) Τους Εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων
Κοιν:
Μ.Μ.Ε, ΤΕΕ
Σας καλούμε να προσέλθετε την 16 Απριλίου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 σε τακτική συνεδρίαση στο Δημαρχείο, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Α/Α
ΘΕΜΑ
1
Διαδριατικός αγωγός φυσικού αερίου - έγκριση εκτέλεσης γεωτεχνικών ερευνών
2
Πρόσληψη προσωπικού με δίμηνης διάρκειας για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Ορεστίδος.
3
Πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού (ημερομίσθια)
4
Καθιέρωση 24ωρης λειτουργίας Κυριακών και εξαιρέσιμων ημερών και κατά το Σάββατο υπαλλήλων του Τμήματος έργων και μελετών (Γραφείο τεχνικών έργων, γραφείο ηλεκτροφωτισμού, γραφείο ύδρευσης - άρδευσης - αποχέτευσης, γραφείο περιβάλλοντος, γραφείο καθαριότητας)
5
Τροποποίηση της υπ.αρίθμ. 6/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την εφαρμογή πολιτικής για Κοινωνική αλληλεγγύη.
6
Δωρεά κινητών πραγμάτων του Δήμου (Η/Υ)
7
Αποδοχή επιχορηγήσεων και αναμόρφωση πρ/σμού οικ. Έτους 2013
8
Έγκριση μετάβασης Δημάρχου εκτός έδρας χωρίς προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ. και ανάληψη δαπάνης
9
Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού, κατά το τρίμηνο Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2012 του Δήμου Ορεστίδος.
10
Άποψη του Δήμου Ορεστίδος επί της μελέτης Περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου με τίτλο: Εκτροφείο γουνοφόρων ζώων τύπου μινκ δυναμικότητας 3600 ενηλίκων ζώων (72 ισοδύναμα) της εταιρίας Χρήστος Μπούρτζος & Σία Ο.Ε. στα αγροτεμάχια 2340, 2341 αγροκτήματος Αμπελοκήπων Δήμου Ορεστίδος Ν. Καστοριάς.
11
Παραλαβή μελέτης και υποβολή πρότασης για ένταξη του έργου με τίτλο :αναβάθμιση αστικής οδοποιίας πόλης Άργους Ορεστικού υποέργο 1: αναβάθμιση αστικής οδοποιίας πόλης Άργους Ορεστικού υποεργο 2: κυκλοφοριακοί κόμβοι πόλης Άργους Ορεστικού κωδικός πρόσκλησης 56
12
Παραλαβή μελέτης και υποβολή πρότασης για ένταξη του έργου με τίτλο: διαμόρφωση εισόδων πόλης Άργους Ορεστικού κωδικός πρόσκλησης 56
13
Παραλαβή μελέτης και υποβολή πρότασης για ένταξη του έργου με τίτλο: οδικός άξονας Άργους Ορεστικού - ΒΙΠΑ κωδικός πρόσκλησης 56
14
Παραλαβή μελέτης και υποβολή πρότασης για ένταξη του έργου με τίτλο: διευθέτηση κοίτης ποταμού Αλιάκμονα περιοχής δασυλλίου- Σκάλκης Άργους Ορεστικού δήμου Ορεστίδος κωδικός πρόσκλησης 54
15
Παραλαβή μελέτης και υποβολή πρότασης για ένταξη του έργου με τίτλο: ανακατασκευή δημοτικού σχολείου παλαιού Κωσταραζίου κωδικός πρόσκλησης 58
Παρακαλούνται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι και οι Εκπρόσωποι των Κοινοτήτων να προσέρχονται στο Δημοτικό κατάστημα και να ενημερώνονται για τα ανωτέρω θέματα από το φάκελο του Δημοτικού Συμβουλίου και τις υπηρεσίες του Δήμου.

                                                           Ο Πρόεδρος
 Αλέξανδρος Καράτζιος