Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Δήμος Ορεστίδος - Επιστολή Π. Κεπαπτσόγλου στην Α.Δ. Καστοριάς για την έλλειψη αστυνόμευσης.



Επιστολή προς την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς απέστειλε ο δήμαρχος Ορεστίδος Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, λόγω της ελλιπής αστυνόμευσης της ευρύτερης περιοχής του δήμου.


Διαβάστε την σχετική επιστολή:

ΠΡΟΣ

Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς
Κοινοποίηση: Α.Τ. Άργους Ορεστικού,Τοπικά Μ.Μ.Ε.


Σας υπενθυμίζω, γιατί ούτως ή άλλως γνωρίζατε, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα στην πόλη του Άργους Ορεστικού, αλλά και στα υπόλοιπα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου μας έχει διαπραχθεί πληθώρα κλοπών, φθορών, διαρρήξεων και άλλων παρεμβάσεων, αυξάνοντας τελικά το αίσθημα ανασφάλειας των Δημοτών.

Είναι γενική πλέον διαπίστωση, ότι ο Δήμος Ορεστίδος και ειδικότερα η πόλη του Άργους Ορεστικού δεν αστυνομεύεται μια και είναι έκδηλη η απουσία αστυνομικής δύναμης εποχούμενης και μη.

Ιδανικές συνθήκες δηλαδή για απεριόριστη δράση άννομων, παράνομων, επικίνδυνων αλλοδαπών κυρίως αλλά και γνώριμων ημεδαπών.

Όλα αυτά καταμαρτυρούνται καθημερινά είτε ως παράπονα ανασφάλειας στο Δημοτικό Κατάστημα παρουσία μου και παρουσία των Αντιδημάρχων αλλά και στους χώρους συνάθροισης κοινού (καφενεία, cafe, εστιατόρια, γειτονιές, γήπεδα, ωδεία, σχολεία κλπ).

Για όλα λοιπόν τα προαναφερθέντα, παρακαλώ όπως ενισχύσετε το Α.Τ. Άργους Ορεστικού με αστυνομικό δυναμικό, αλλά και με οχήματα έτσι ώστε, η παρουσία της αστυνόμευσης να είναι έκδηλη στους δημότες, αποβάλλοντας έτσι την ανασφάλεια που τους διακατέχει από τη μια και αποτρέποντας από την άλλη τις δράσεις των αννόμων που προκαλούν φθορές στις περιουσίες και θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Με την πεποίθησή μου πως το θέμα ασφάλειας των δημοτών αποτελεί και για εσάς πρώτη προτεραιότητα, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την άμεση και ουσιαστική διευθέτηση όλων των προαναφερθέντων.


Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Ορεστίδος