Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Δήμος Ορεστίδος - Διαγωνισμός για προμήθεια υλικών ύδρευσης.



Δημόσιος πρόχειρος διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές για προμήθεια υλικών ύδρευσης.


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμαρχος Ορεστίδος Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε δημόσιο πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο την χαμηλότερη προσφορά, για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ». Η προθεσμία ολοκλήρωσης της προμήθειας θα γίνει τμηματικά μέσα στο ‘έτος 2013 σύμφωνα με τις ανάγκες του Δήμου. Η προμήθεια αφορά υλικά για την χρήση τους από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ορεστίδος.
Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της παραπάνω προμήθειας είναι 45.000 € και θα γίνει με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης .

Η προμήθεια θα χρηματοδοτηθεί από το ιδίους πόρους.

Ο διαγωνισμός θα γίνει ενώπιον της Αρμόδιας Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών (Ε.Δ.Δ.) στην Διεύθυνση Δημοτικό Μέγαρο Δήμου Ορεστίδος Διοικητηρίου 39 ( ΄Αργος Ορεστικό) στις 30-05-2013 ημέρα Πέμπτη και από ώρα 11:45 (έναρξη) μέχρι 12:15 (λήξη παράδοσης προσφορών), εκτός και αν η επίδοση των προσφορών συνεχίζεται χωρίς διακοπή και μετά από την ώρα αυτή.

Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί όλα τα νομικά και φυσικά πρόσωπα (ημεδαπά ή αλλοδαπά), καθώς επίσης συνεταιρισμοί (υπό την προϋπόθεση ότι ασκούν εμπορικό ή βιομηχανικό ή βιοτεχνικό επάγγελμα σχετικό με το αντικείμενο του διαγωνισμού) και ενώσεις προμηθευτών.

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε ποσοστό 5% επί του ενδεικτικού προϋπολογισμού του κάθε πακέτου της Υπηρεσίας (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.), και θα κατατίθεται υπό μορφή γραμματίου του Τ.Π. & Δ. ή του ΤΣΜΕΔΕ ή υπό μορφή εγγυητικής επιστολής αναγνωρισμένης τράπεζας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν γνώση των όρων της διακήρυξης και να προμηθευτούν τα έντυπα του διαγωνισμού από τον Δήμο όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μετά την δημοσίευση της προκήρυξης του διαγωνισμού από τα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας.



Ο Δήμαρχος 

Κεπαπτσόγλου Παναγιώτης