Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Δείτε τα 10 πιο οργανωμένα κάμπινγκ στην Ελλάδα.

Το Kostarazi24 σας παρουσιάζει τα 10 πιο γνωστά οργανωμένα camping της Ελλάδας...
Υπάρχουν 314 οργανωμένοι χώροι κατασκήνωσης σε όλη την Ελλάδα, που λειτουργούν με το ειδικό σήμα του ΕΟΤ και οι οποίοι διαθέτουν θέσεις για σκηνές ή τροχόσπιτα, καθώς και οικίσκους και οι εγκαταστάσεις τους παρέχουν ευρύ φάσμα εξυπηρετήσεων. Πολλοί από αυτούς μάλιστα, έχουν προσφορές για διαμονή πάνω από κάποιον αριθμό ημερών ή σε συγκεκριμένες περιόδους.

Ξαναβρείτε λοιπόν και φέτος την ηρεμία σας σε ένα από τα υπέροχα ελληνικά camping και ανακαλύψτε τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας και χαλάρωσης που προσφέρουν οι διακοπές λίγα μέτρα από τη θάλασσα!

Τα 10 πιο γνωστά οργανωμένα camping της Ελλάδας...

Σέριφος (Λιβαδάκια)- Camping Coralli
Οι φίλοι της κατασκήνωσης θα βρουν εδώ ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένα κάμπινγκ στην Ελλάδα. Το Camping Coralli, βρίσκεται πάνω στη θάλασσα, στη χρυσή αμμουδιά Λιβαδάκια, Σερίφου και συνδυάζει αρμονικά την παρθένα φύση του νησιού, το πυκνό πράσινο με την απαραίτητη σκιά και όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις κάμπινγκ.

Ελαφόνησος (Σίμος)- Camping Σίμος
Το Σίμος Camping Βρίσκεται 4 χλμ. από το λιμάνι της Ελαφονήσου, σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Μεσογείου. Παρέχει ευρύχωρες θέσεις για τοποθέτηση σκηνών, τροχόσπιτων και αυτοκινούμενων. Όλες οι θέσεις διαθέτουν τεχνητή ή φυσική σκιά, διαχωρίζονται μεταξύ τους από δέντρα και φυτά, ενώ παρέχεται ηλεκτρικό ρεύμα και νερό. Όσοι δεν έχετε μαζί σας σκηνή, μπορείτε να ενοικιάσετε από το camping ή να προμηθευτείτε εξοπλισμό από το Mini Market. Διατίθενται επίσης και τετράκλινα bungalows, by safesaver">δωρεάν Wi-Fi και πολλές ακόμη παροχές.

Φοινικούντα Μεσσηνίας- Camping Φοίνικες
Στο εστιατόριο του camping, το οποίο λειτουργεί με την προσωπική φροντίδα των ιδιοκτητών, σερβίρεται «μαμαδίστικο» φαγητό.Στο νοτιοδυτικό άκρο της Πελοποννήσου και μόλις δυο χλμ. έξω από το γραφικό χωριό της Φοινικούντας στο νομό Μεσσηνίας, βρίσκεται το κάμπινγκ «Φοίνικες» που αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους κοντά στη φύση και δίπλα στην όμορφη θάλασσα. Η περιοχή γύρω από τη Φοινικούντα προσφέρει πολλά όμορφα μέρη τα οποία μπορείτε να επισκεφτείτε, όπως η Μεθώνη, η Κορώνη, η Πύλος κ.ά.

Σιθωνία Χαλκιδικής- Camping Αρμενιστής
Το Camping Αρμενιστής βρίσκεται «πάνω» σε μια χρυσαφένια αμμουδιά στη Σιθωνία, στο δεύτερο και όπως ομολογείται, το ωραιότερο «πόδι» της Χαλκιδικής και σε έναν χώρο 120 στρεμμάτων, καλυμμένο με πεύκα και πλατάνια, μόλις μιάμιση ώρα από τη Θεσσαλονίκη.
Μπορείτε να επιλέξετε για την διαμονή σας σκηνή, τροχόσπιτο, ενοικιαζόμενο τροχόσπιτο με κλιματισμό και εξωτερικά διαμορφωμένο χώρο ή ακόμα και Mobile home για μεγαλύτερη άνεση. Για ταξιδιώτες με σακίδιο, που θέλουν όμως να διανυκτερεύσουν σε κρεβάτι προσφέρονται κλίνες στις Youth Hostel-σκηνές.

Παραλία Μυλοπότα (Ίος)- Camping Far out
Μέρος του Far Out Beach Club, το κάμπινγκ βρίσκεται ακριβώς «πάνω» στην παραλία του Μυλοπότα και προσφέρει διαμονή για όλες τις... τσέπες. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε bungalows σε σχήμα ανεμόμυλου, έτοιμες, στημένες σκηνές, βολικές καμπίνες είτε να διαλέξετε την σκιά ενός στεγάστρου από μπαμπού, για να κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια. Επίσης μπορείτε να στήσετε την σκηνή σας στην σκιά των τεράστιων ευκαλύπτων.

Αγία Άννα Εύβοιας- Camping club Αγία Άννα
Μέσα στο δάσος αλλά και σε απόσταση αναπνοής από τη μαγευτική παραλία της Αγίας Άννας, θα βρείτε... πολυτελείς εξωτικές σκηνές και πισίνες, τεράστιες παραλίες και γήπεδα για μπάσκετ και beach volley, σκιερές θέσεις για σκηνές και αυτοκινούμενα, αλλά και ήσυχες οικογενειακές cabanas με ιδιωτικές αυλές και το πιο δημοφιλές pool bar της περιοχής για πάρτι μέχρι το πρωί.
Μόλις δυόμισι ώρες από την Αθήνα, με πολλούς άνετους και διαφορετικούς τύπους διαμονής και άπειρες επιλογές διασκέδασης, το Club Αγία Άννα είναι κάτι περισσότερο από κάμπινγκ.

Παλαιοχώρα Χανίων- Camping Γραμμένο
Σε απόσταση μόνο 4 χιλιομέτρων από το κέντρο της Παλαιόχωρας, και πάνω στα καταγάλανα νερά της μαγευτικής παραλίας του Γραμμένου έχοντας φόντο το κεδρόδασος με τους κέδρους 150 ετών, βρίσκεται το Grammeno Camping. Χαλαρώστε, αντικρίζοντας τον ήλιο να βασιλεύει στο βάθος του Λιβυκού Πελάγους και εκμεταλλευτείτε τις υπηρεσίες του camping για να περάσετε ξένοιαστες και άνετες διακοπές.

Σίφνος- Μάκης camping
Οι Καμάρες είναι το μεγαλύτερο παραλιακό χωριό και το λιμάνι της Σίφνου. Εκεί βρίσκεται και το κάμπινγκ του Μάκη, ένας μικρός καθαρός χώρος γεμάτος δέντρα, λουλούδια, και καλαμωτές, μόλις 600 μέτρα από το λιμάνι και πίσω από την αμμουδιά.
Καφέ, αναψυκτήριο, μίνι μάρκετ, κοινόχρηστη κουζίνα και ψυγεία, ρεύμα, Wi-Fi, καρεκλάκια για όλους, πλυντήρια, ζεστό νερό, χώρος φύλαξης τιμαλφών, ενοικίαση σκηνών με στρώματα και κάθε πληροφορία για το νησί, είναι μερικές από τις παροχές στο κάμπινγκ Μάκης.

Παραλία Λύχνος Πάργας- Camping Λύχνος
Το camping παρέχει όλες τις απαραίτητες παροχές για μια άνετη και ξένοιαστη διαμονή, πολλών ή λίγων ημερών. Διατίθενται 150 θέσεις για campers, τροχόσπιτα, αυτοκινούμενα οχήματα, σκηνές και αυτοκίνητα, ενώ καλοσχεδιασμένες και περιποιημένες καλαμωτές, καλύπτουν τα οχήματα και τις σκηνές σας.Το camping Λύχνος, βρίσκεται στη Δυτική Ελλάδα, πολύ κοντά στην Πάργα, στη μαγευτική παραλία Λύχνος, σε μια ιδιωτική έκταση, άνω των 20 στρεμμάτων, κατάφυτη με ελαιόδεντρα, που καταλήγει σε μια τεράστια παραλία με χοντρή λευκή άμμο και μπλε κρυστάλλινα νερά.

Παπά Νερό (Πήλιο)- Camping Παπά Νερό
Το κάμπινγκ Παπά Νερό αποτελεί ένα τουριστικό συγκρότημα 20 περίπου στρεμμάτων στο Ανατολικό Πήλιο, στην περιοχή Παπά Νερό. Bρίσκεται δίπλα στην μαγευτική ομώνυμη παραλία, μόλις 200 μέτρα από το χωριό του Αγίου Ιωάννη και 46 χλμ. από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας, το Βόλο.
Το μαγευτικό τοπίο, το άφθονο πράσινο μέσα στο οποίο στεγάζονται οι εγκαταστάσεις του κάμπινγκ, σε συνδυασμό με τη χρυσαφένια αμμουδιά της παραλίας Παπά Νερό, όπου η πλούσια ορεινή βλάστηση φτάνει μέχρι τη θάλασσα, συνθέτουν ένα μαγευτικό σκηνικό. Πέρα από την ομορφιά της φύσης, αξίζει να τονισθεί ότι το συγκρότημα του κάμπινγκ Παπά Νερό είναι ελεγμένο και τηρεί για τη λειτουργία του όλα τα κριτήρια που θέτει ο ΕΟΤ.




Πηγή: seleo.gr