Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΠΑΟΚ Κωσταραζίου - Φιλική ήττα από την Αστραπή Μεσσοποταμίας. (Φωτό)

Το δεύτερο φιλικό του αγώνα έδωσε την περασμένη Τρίτη (20/8) ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου στο γήπεδο της Μεσοποταμίας αντιμετωπίζοντας την Αστραπή και γνωρίζοντας την ήττα με 4-1.


Ο Δικέφαλος έδειξε καλά και κακά στοιχεία στο παιχνίδι του, με τον Νίκο Εμμανουηλίδη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα γεμίζοντας το μπλοκάκι του με σημειώσεις.

Η ομάδα του Κωσταραζίου, είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κερδίζοντας τον χώρο του κέντρου και προσπαθώντας οργανωμένα και ομαδικά να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Κάθε φορά όμως που γινόταν κάποιο λάθος η Αστραπή Μεσοποταμίας μπορούσε εύκολα με γρήγορες αντεπιθέσεις να φτάνει και να απειλεί την εστία του.

Την στιγμιαία αμυντική δυσλειτουργία του, ο Δικέφαλος την πλήρωσε με τα τέρματα της Αστραπής, ενώ την υπεροχή του στο χώρο του κέντρου, δεν μπορούσε να την μετουσιώσει σε κάποιο τέρμα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε, πως το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ 2-0 υπέρ της ομάδας της Μεσσοποταμίας. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 60΄, ενώ για τον ΠΑΟΚ μείωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Γιάννης Λάκης στο 75΄. Η Αστραπή λίγο πριν την λήξη του αγώνα πέτυχε και τέταρτο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου έδειξε πως θέλει δουλειά και βελτίωση σε όλες τις γραμμές, έχοντας όμως και πολλά καλά στοιχεία σαν ομάδα.

Δείτε φωτογραφίες από τον φιλικό αγώνα:






Πηγή: paokkostaraziou.blogspot.gr