Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ισίδωρος Δόλλας (Generator): «Ανυπομονούμε να βγούμε για lives!»

Ο Ισίδωρος Δόλλας, ιδρυτής των thrash-metallers, Generator, μίλησε στο Reckoning Hour για την επανεμφάνιση του συγκροτήματος μετά από τρία ολόκληρα χρόνια, καθώς και για το τι επιφυλάσσει το μέλλον γι’ αυτό!

- Αρχικά, να σε καλωσορίσω και να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο σου! Τι έγινε και το συγκρότημα πέρασε σε περίοδο στασιμότητας;
«Μετά την αποχώρηση του ντράμερ μας Θωμά Τσιτσή μείναμε ξεκρέμαστοι θα έλεγα…Έπρεπε να βρούμε αντικαταστάτη, πράγμα δύσκολο για την πόλη που ζούμε και μέρος για να κάνουμε πρόβες μιας και μέχρι τότε κάναμε στο σπίτι του Θωμά. Επίσης λίγο καιρό μετά ο τότε κιθαρίστας μας Ραφαήλ έφυγε για την στρατιωτική θητεία του και δεν μπορούσαμε να κάνουμε και πολλά.»
10527941_689507247810190_1587245581_n- Σε αυτό το διάστημα, θα χαρακτήριζες τους Generator ως ανενεργό συγκρότημα;
«Κοίτα…θα έλεγα και ναι και όχι, γιατί δεν κάναμε πρόβες ούτε live, αλλά γράφαμε νέα κομμάτια.»
- Πόσα κομμάτια έχετε γράψει δηλαδή έως τώρα; Θα μπορούσες να αποκαλύψεις τους τίτλους τους;
«Δεν θα ήθελα να αναφέρω τίτλους μιας και είναι ακόμα πολύ νωρίς. Έχουμε 5 νέα κομμάτια και αρκετές ιδέες που δουλεύουμε πάνω σε αυτές και προσπαθούμε να τις τελειοποιήσουμε.»
- Από εδώ και πέρα, πρωταρχικός στόχος είναι συναυλίες ή μια νέα κυκλοφορία;
«Σίγουρα και τα δύο, θέλουμε να κυκλοφορήσουμε ένα ακόμη promo/demo γιατί έχουμε σχεδόν 3 χρόνια να δείξουμε κάτι καινούριο αλλά και να βγούμε lives για να μας μάθει περισσότερος κόσμος γιατί είμαι της άποψης ότι μια μπάντα πρέπει να κάνει lives για να κρατηθεί ζωντανή.»
10533128_689507267810188_662623901_n- Σε τι στάδιο βρίσκονται τώρα οι Generator;
«Βρισκόμαστε σε στάδιο ανασύνταξης…όλα τα μέλη έχουν αλλάξει, είμαι ο μόνος που έμεινε από το αρχικό line up οπότε ουσιαστικά ήταν σαν να ξεκινούσα από την αρχή μια νέα μπάντα με την μόνη διαφορά ότι ξέραμε πού θέλουμε να κινηθούμε . Γράφουμε κομμάτια αυτόν τον καιρό προσπαθούμε να κολλήσουμε όλες τις ιδέες που υπήρχαν από πριν , κάνουμε πρόβες, θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι και έτοιμοι για να δείξουμε ότι το βλέπουμε σοβαρά και να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο.»
- Ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Για το τέλος, θα ήθελα να στείλεις ένα μήνυμα στους αναγνώστες του ReckoningHour, καθώς και σε όλο το ελληνικό μέταλ κοινό!
«Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για αυτήν την συνέντευξη και θα ήθελα να πω σε όλους τους αναγνώστες του Reckoning αλλά και σε όλους όσους δεν μας έχουν ξεχάσει ότι τους επόμενους μήνες θα δείτε αρκετά όμορφα πράγματα…θα σας κρατάμε updated .
Η ΣΦΑΓΗ ΑΡΧΙΣΕ ! THRASH TILL DEATH!»
Για το ReckoningHour,
Δημήτρης Νατσούλης