Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

''Στόχος η δημιουργία μιας καλής, ανταγωνιστικής ομάδας που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο.''

Ρεπορτάζ του Δημήτρη Νατσούλη για την πρώτη του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου.

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε χθες, 4 Αυγούστου, η προετοιμασία του Α.Γ.Σ. ΠΑΟΚ Κωσταραζίου για τη σεζόν 2014-2015. Οι ποδοσφαιριστές, γυμνάστηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας, Κώστα Καλαϊτζίδη. 


Δεν έλειψαν, όμως, και τα γνωστά «πειράγματα» και τα γέλια κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης μεταξύ παικτών και κόουτς!

Έτσι, λοιπόν, 13 ήταν οι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν χθες, ωστόσο, ο αριθμός αυτός δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, καθώς βασικοί παίκτες όπως οι Δημήτρης και Θωμάς Τομόπουλος, Βλαχόπουλος, Μανόλης και άλλοι, έλειπαν για διαφόρους λόγους. 

«Φυσιολογικά ήταν τα πράγματα για πρώτη προπόνηση» ήταν τα λόγια του νέου προπονητή, ο οποίος τόνισε πως μετά χαράς περιμένει και κάποιες ενδεχόμενες μεταγραφές. Πάντως, ήδη έγιναν τρεις μεταγραφές, αφού στο ρόστερ του Κωσταραζίου πλέον ανήκουν οι Χρήστος Χυσολάρι, Παναγιώτης Γιαννάκης και Δημήτρης Καλαϊτζίδης.


Οι 13, λοιπόν, παίκτες που παρευρέθηκαν στην «πρώτη» ήταν οι:
Τάσος Νατσούλης, Μιχάλης Κοσκινάρης, Κώστας Γάβρος, Γιώργος Σμέρνος, Γιάννης Καραγκούνης, Κώστας Γκασόπουλος, Αντώνης Στασινόπουλος, Μάκης Τσιτιρίδης, Στέλιος Βάσος, Χρήστος Χυσολάρι, Παναγιώτης Γιαννάκης και Δημήτρης Καλαϊτζίδης.
Ο στόχος του νέου προπονητή είναι να δημιουργήσει μια καλή, ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο! Ίδωμεν!

Η ώρα των καθημερινών προπονήσεων της προετοιμασίας ορίστηκε για τις 19:30.