Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Φτιαξ’ το μόνος σου... 6 ιδέες για πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα δέντρα. (Φωτογραφίες)

DIY Χριστουγεννιάτικα δέντρα (24)Η διακόσμηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με την οικογένεια μας είναι ίσως μία από τις καλύτερες παιδικές αναμνήσεις.

Παρόλ’ αυτά, υπάρχουν αρκετοί που δεν ενθουσιάζονται ακριβώς στην ιδέα της κοπής των δέντρων κι έτσι οι άνθρωποι ανακάλυψαν διάφορους άλλους τρόπους για να αντικαταστήσουν το ζωντανό δέντρο με κάτι τεχνητό.

Σήμερα, καθώς τα όρια της φαντασίας επεκτείνονται συνεχώς, η πιο πρόσφατη τάση έχει να κάνει με τα DIY (Φτιάξτο μόνος σου) χριστουγεννιάτικα δέντρα!


Για τους χώρους, που δεν χωράει ένα πραγματικό χριστουγεννιάτικο δέντρο ή για τους ανθρώπους, που θέλουν να κάνουν τις γιορτές ακόμα πιο ξεχωριστές, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που φτιάχνουν μόνοι τους είναι ένα καταπληκτικό σχέδιο. 

Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να επιλέξουν το μέγεθος, το χρώμα, το ύφος και την υφή εντελώς μόνοι τους και να κάνουν την εμφάνιση του χριστουγεννιάτικου δέντρου να μοιάζει με ένα όμορφο αξεσουάρ, συμπληρώνοντας τον εσωτερικό χώρο. 

Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο σίγουρα το δέντρο τους θα είναι μοναδικό στο είδος του! Δείτε μερικές ιδέες…1. Χριστουγεννιάτικο δέντρο από αυγοθήκες

DIY Χριστουγεννιάτικα δέντρα (11)


2. Χριστουγεννιάτικο δέντρο από χαρτί περιτυλίγματος

DIY Χριστουγεννιάτικα δέντρα (4)


3. Χριστουγεννιάτικο δέντρο από ξύλα

DIY Χριστουγεννιάτικα δέντρα (14)


4. Χριστουγεννιάτικο δέντρο από ξηρά ξύλα

DIY Χριστουγεννιάτικα δέντρα (24)


5. Χριστουγεννιάτικο δέντρο από αιωρούμενα στολίδια

DIY Χριστουγεννιάτικα δέντρα (1)


6. Χριστουγεννιάτικο δέντρο από λαμπάκια

DIY Χριστουγεννιάτικα δέντρα (19)

otherside.gr