Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Ελληνοϊσπανός γευσιγνώστης βρέθηκε σε καφετέρια του Κωσταραζίου και δοκίμασε το... ''αίμα του ταύρου''! (Φωτό)

Ελληνοϊσπανός γευσιγνώστης βρέθηκε σε καφετέρια του Κωσταραζίου και δοκίμασε το... ''αίμα του ταύρου''! 

''Το Sangre de Toro (αίμα του ταύρου) είναι ένα από τα πιο εμπορικά κρασιά της σύγχρονης οινικής ιστορίας. 

Χρώμα κόκκινο καθαρό με έντονες μαονί ανταύγειες και μέσης έντασης πυκνότητα.

Στη μύτη έχει χάσει όλο του σχεδόν το φρούτο με κάποιες ίσως νότες μούρων και κυριαρχεί η φυτικότητα. Αρώματα καραμέλας, σε συνδυασμό με βραστά λαχανικά και ξερά φύλλα.

Στο στόμα είναι ξηρό, με μέτρια οξύτητα, ταννίνες πολύ μαλακές αλκοόλ στο 13,5% και σώμα που θα το λέγαμε έως και μέτρια γεμάτο. 

Θα έλεγα ότι στο στόμα είναι σαφώς καλύτερο και εντυπωσιάζει το γεγονός πως ένα κρασί απλό το οποίο έχει περάσει και στην διαδικασία πτώσης καταφέρνει να έχει τόσο ικανοποιητική δομή. 

Αρωματικά είναι αρκετά καλύτερο και σε αυτό βοηθάει και η αλκοόλη που δίνει μία αίσθηση γλυκιάς καραμέλας και μπαζαρικών.'', δήλωσε μεταξύ άλλων στο Κostarazi24.