Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Δυναμική επιστροφή των GENERATOR με promo-cd!‏


Έπειτα από τρία χρόνια στασιμότητας, οι Καστοριανοί thrash-metallers, Generator, επανερχόνται ξανά στην ελληνική σκηνή πιο πλήρεις και πιο δυναμικοί από ποτέ!


Σύμφωνα με πληροφορίες του rockoverdose.gr, οι Generator πρόκειται να κυκλοφορήσουν ένα promo cd με τίτλο «Born From Rot». Ο συγκεκριμένος τίτλος περιγράφει μέσα σε τρεις λέξεις, την κατάσταση που επικρατούσε αυτά τα τρία χρόνια στην μπάντα. 

Ουσιαστικά, η ψυχή του συγκροτήματος, ο Ισίδωρος Δόλλας (κιθαρίστας και τραγουδιστής), δεν άφησε ποτέ τους Generator να σβήσουν ολοκληρωτικά. Για δύο ολόκληρα χρόνια, ήταν το μοναδικό μέλος που είχε απομείνει στο-κατά τα άλλα-πολλά υποσχόμενο συγκρότημα, ωστόσο δεν έπαψε να συνθέτει thrash metal ριφάκια.

Έχοντας πια πολύ υλικό στα χέρια του, ξεκίνησε τη διαδικασία εύρεσης νέων μελών. Εδώ και αρκετούς μήνες, το νέο line-up των Generator αποτελείται από τους:

Ισίδωρο Δόλλα – Φωνή, Κιθάρα

Γιάννη Γιαννάκη – Κιθάρα

Γιάννη Γούσια – Μπάσο

Σωτήρη Σίσκο – Τύμπανα

Το promo θα περιλαμβάνει δύο νέα τραγούδια

Rotten From Within και Artificial Life είναι τα δύο ολοκαίνουργια τραγούδια των Kαστοριανών thrash-metallers που θα πλαισιώσουν την επερχόμενη δουλειά τους. Η ηχογράφηση θα είναι Do It Yourself και το συγκρότημα σκοπεύει να «κόψει» αντίγραφα έτσι ώστε αφενός να τα μοιράσει στον κόσμο και αφετέρου να ακουστεί μετά από τόσα χρόνια νέο υλικό στην ελληνική σκηνή. Το γεγονός αυτό, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Generator να ξαναβγούν για lives που είναι και η μεγάλη τους επιθυμία!

Στα σκαριά και συναυλία!

Στόχος των Generator δεν είναι μόνο να κυκλοφορήσουν το Born From Rot. Διακαώς πόθος του συγκροτήματος είναι να ξαναβγεί για lives, κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανό να συμβεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Οι Καστοριανοί thrashers πραγματοποιούν εντατικές πρόβες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η μπάντα έχει έρθει σε επαφή με συγκροτήματα της Δυτικής Μακεδονίας για την πραγμάτωση του live.



Για το Rock Overdose,
Δημήτρης Νατσούλης