Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Πρόεδρος ΠΑΟ Καλοχωρίου: “Το περιστατικό στο Κωσταράζι πρέπει να μας αφυπνίσει όλους και κυρίως την ΕΠΣ Καστοριάς”

Μετά το χθεσινό περιστατικό με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου , που ευτυχώς η εξέλιξη του είναι θετική, ο ΠΑΟ Καλοχωρίου θα προτείνει στην ΕΠΣ Καστοριάς ώστε άμεσα να γίνει ένα σεμινάριο για τέτοιου είδους ατυχήματα.

Ένα σεμινάριο που θα πρέπει να παρακολουθήσουν οι γιατροί που παρακολουθούν τους αγώνες της ΕΠΣ Καστοριάς καθώς και οι υπόλοιποι που συμμετέχουν σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα όπως ποδοσφαιριστές, τεχνικοί κλπ. 

Το χθεσινό περιστατικό οφείλει να μας αφυπνίσει όλους και να μας οδηγήσει στην λήψη προληπτικών μέτρων ώστε σε παρόμοια κατάσταση οι εμπλεκόμενοι να έχουν τις δυνατότητες να ανταπεξέλθουν. 

Ως ΠΑΟ Καλοχωρίου δεν έχουμε την διάθεση να κανιβαλίσουμε απέναντι στον σαστισμένο γιατρό αλλά προτιμούμε να ασχοληθούμε με την πρόληψη τέτοιων περιστατικών.

Αν παρελπίδα η ΕΠΣ Καστοριάς δεν αποδεχθεί την πρόταση μας (κάτι που δεν πιστεύουμε και απευχόμαστε), θα προχωρήσουμε μόνοι μας στην ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων της ομαδας μας από ειδικούς επιστήμονες που θα προσκαλέσουμε για αυτό τον σκοπό. 

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε, για μια ακόμη φορά, περαστικά στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου και σύντομα να τον ξαναδούμε στους αγωνιστικούς χώρους.


Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Πρόεδρος ΠΑΟ Καλοχωρίου.