Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Χριστίνα Παχή - Η πρώτη των πρώτων στο Νομό Καστοριάς στις Πανελλήνιες 2015 κατάγεται από το Κωσταράζι.

Aφιέρωμα από το fouit.gr

Η Χριστίνα Παχή, παρά τη δυσκολία των θεμάτων στις φετινές Πανελλήνιες , κατάφερε να συγκεντρώσει  18.832 μόρια στο 30 πεδίο και 18.473 μόρια στο 4ο πεδίο της Θετικής Κατεύθυνσης, την υψηλότερη βαθμολογία στο νομό Καστοριάς.


Η μαθήτρια του 3ου Λυκείου Καστοριάς μας εξηγεί πώς μεθόδευσε την προσπάθειά της, ευχαριστεί όσους στάθηκαν αρωγοί στον αγώνα της αυτό και συμβουλεύει στους υποψήφιους της επόμενης χρονιάς να μην εξαντλούν όλο τον χρόνο τους στο διάβασμα, αλλά να ασχολούνται και με κάτι που τους δίνει ευχαρίστηση και τους αποφορτίζει.

''Η ολοκληρωμένη προετοιμασία για τις εξετάσεις θα έλεγα πως δεν στηρίζεται στο υπερβολικό διάβασμα, αλλά στο ποιοτικό, επομένως, με τον σωστό προγραμματισμό υπάρχει χρόνος σχεδόν για όλα. 

Το μόνο που στερήθηκα αυτήν τη χρονιά ήταν το αγαπημένο μου άθλημα, το σκι, γιατί δεν είχα πλέον ελεύθερα τα Σαββατοκύριακα όπως τα προηγούμενα χρόνια. 

Όμως τώρα περνώ στη σχολή που θέλω κι έτσι μπορώ να συνεχίσω να κάνω τα πράγματα που μου αρέσουν!

Για την επιτυχία μου αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου, – τόσο από το σχολείο όσο και από το φροντιστήριο – για τις συμβουλές και τη βοήθειά τους, καθώς επίσης και την οικογένειά μου που με στήριξε πολύ αυτήν τη δύσκολη χρονιά.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά να περάσουν στην σχολή που θέλουν αλλά και στην επόμενη Γ’ Λυκείου να ευχηθώ “καλή επιτυχία” και “καλή δύναμη” για τη χρονιά που τους περιμένει. Παρά τον φόρτο των μαθημάτων, να βρίσκουν κάποια ώρα την οποία να αφιερώνουν σε κάτι που τους ευχαριστεί.

Η τελευταία χρονιά του σχολείου πιστεύω ότι είναι μοναδική γιατί προσφέρει όμορφες αναμνήσεις, με την ετήσια χοροεσπερίδα και την εξαήμερη εκδρομή μας''