Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Μetal... φωτογράφιση στο Παλίο Κωσταράζι απο τους Temple Of Katharsis.



 Μετά την φωτογράφιση, για το νέο τους cd, στο Παλίο Κωσταράζι οι Temple Of Katharsis μιλάνε στον antennes.gr λίγες ώρες πριν ανοιξουν την συναβλια των SEPTIC FLESH στην Καστορια.

 Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής και μπασίστας του συγκροτήματος, «Hellmaster» μίλησε στον antennes.gr για το πως αισθάνονται που η πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση συνδιάζεται με ένα τόσο μεγάλο όνομα της παγκόσμιας metal σκηνής, αυτό των Septic Flesh, ενώ κάλεσε τους fan του είδους της Καστοριάς, αλλά και των γύρω περιοχών να γεμίσουν και να «γκρεμίσουν» το Prague Draft στις 6 Δεκέμβρη στηρίζοντας ταυτόχρονα με αυτόν τον τρόπο την όλη προσπάθεια. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:


 «Δεν θα έλεγα ότι έχουμε άγχος, έχουμε όμως μία αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα. Είναι κάτι που το περιμένουμε πολύ καιρό και δεν βλέπουμε την ώρα να πατήσουμε στο σανίδι και να το μοιραστούμε με μία τόσο μεγάλη μπάντα όπως οι Septic Flesh και μία αρκετά ενδιαφέρουσα όπως οι Womb Of Maggots.

Για πρώτο live έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά, έχουμε κάνει αρκετές πρόβες και πιστεύω να αποδώσουμε αρκετά καλά. Στην συναυλία θα παίξουμε και τα 3 κομμάτια του demo μας.

Ευχαριστούμε τον antennes.gr που μας δίνει την δυνατότητα να ακουστούμε μέσω αυτού και θα ήθελα να καλέσω όλο τον κόσμο που ακούει metal τόσο από την Καστοριά, όσο και από τις γύρω περιοχές να έρθει το βράδυ (6/12) στο Prague να μας στηρίξει και να τα σπάσουμε!»