Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Με δοξολογία, κατάθεση στεφάνων και παρέλαση το Κωσταράζι τίμησε την επέτειο του ΟΧΙ

Με δοξολογία, κατάθεση στεφάνων και παρέλαση από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου το Κωσταράζι τίμησε και φέτος την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.
 Το πρωί τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου από τον Εφημέριο π. Δημήτριο Συκόπουλο. Ο Πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από την εκπαιδευτικό κ. Κοταλακίδου Αμαλία. 

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγίου Δημητρίου Κωσταραζίου. (Φωτο)

 Με μεγάλη λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Δημητρίου πολιούχου του Κωσταραζίου. Μετά το τέλος της θείας Λειτουργίας πλήθος πιστών ακολούθησε την λατανία της ιεράς εικόνας του Αγίου Δημητρίου στους γύρο δρόμους.

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Βενετία... το Κωσταράζι (Φώτο).

Χιλιάδες κυβικά νερού πάνε χαμένα εδώ και αρκετές μέρες από βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης, με τον Δήμο Άργους Ορεστικού να μην έχει καταλάβει μάλλον το μέγεθος του προβλήματος, από μια πιθανή καθίζηση του οδοστρώματος.

Πρόγραμμα εορτασμού Αγίου Δημητρίου Κωσταραζίου.

 Πρόγραμμα εορτασμού 
Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Κωσταραζίου.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Προσλήψεις: Εν αναμονή προκηρύξεων για 200 νέες θέσεις στο ΕΚΑΒ.

 Από μέρα σε μέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα προκήρυξη του ΕΚΑΒ για μόνιμους στην ειδικότητα Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.

Τροχαίο στην Εγνατία Οδό, δίπλωσε νταλίκα (Φώτο).

 Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, στις 7:30 το πρωί, στο 22ο χλμ Καστοριάς Κοζάνης στην Εγνατία οδό. Οδηγός νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να ντεραπάρει και να κλείσουν και οι δυο λωρίδες της Εγνατίας στο ρεύμα προς Κοζάνη.

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Η συμβολή των Κωσταραζινών στον Μακεδονικό Αγώνα.


Το βιβλίο
 ''Αφανείς Γηγενείς Μακεδονομάχοι (1903-1913)'', της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών, μεταξύ άλλων, καταγράφει και τους Κωσταραζινούς που είχαν ενεργό ρόλο κατά τη διάρκεια του Μακεδονικού Αγώνα.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Νίκη για τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου με 3-1. (Φωτογραφίες)

 Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της  Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Καστοριάς, κατάφερε η ομάδα του ΠΑΟΚ με τρία γκολ του Π. Μπούνα. Δείτε τα αποτελέσματα.

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Kωσταράζι - Συμμετοχή των μαθητών στη Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. (Φωτογραφίες)

Με αφορμή τη Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κωσταραζίου συμμετείχαν, παρουσία και των γονέων τους, σε ενδοσχολικές αθλητικές αλλά και παράλληλες δραστηριότητες, με την καθοδήγηση των δασκάλων τους.

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Φωτογραφίες από τον αγώνα ΠΑΟΚ Κωσταραζίου - Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας.

Φωτογραφίες από τον αγώνα για την 3η αγωνιστική της Α' κατηγορίας μεταξύ ΠΑΟΚ Κωσταραζίου και Μέγα Αλέξανδροου Καλλιθέας (0-7).

3η αγωνιστική: Κορυφή για τρεις στην A' κατηγορία ΕΠΣ Καστοριάς.


Τρεις ήταν οι ομάδες (‘’Αστραπή’’ Μεσοποταμίας, ΑΟ Κάστωρ και ‘’Ηρακλής’’ Πολυκάρπης) που κατάφεραν να πετύχουν το απόλυτο (3 στα 3) μετά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής ημέρας, οδηγώντας την… κούρσα του πρωταθλήματος.

Δήμος Άργους Ορεστικού - Πρόσληψη 6 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.


Με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του δήμου για χρονικό διάστημα έως οχτώ μήνες.

Κι άλλες πρωτιές στην κωπηλασία από τους Κωσταραζινούς αθλητές του ΝΟΜ. (Φωτογραφίες)

Κι άλλες πρωτιές στην κωπηλασία από τους Κωσταραζινούς αθλητές του ΝΟΜ.

Ε.Π.Σ. Καστοριάς: Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου... Εντός έδρας αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου.

Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 16:00