Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Καστοριά - ''Φτύσε Για Κάτι Που Αξίζει!'' Γίνε Δότης Μυελού Των Οστών!

''Φτύσε Για Κάτι Που Αξίζει!'' Γίνε Δότης Μυελού Των Οστών!

Η πρόσκληση αυτή απευθύνεται στον καθένα από εσάς προσωπικά. Όταν ένα μέλος της οικογένειάς σου, το οποίο αγαπάς και θαυμάζεις με όλη σου τη ψυχή για όλα όσα σου έχει προσφέρει μέχρι στιγμής, ζητά τη βοήθειά σου κάνεις τα πάντα για να το στηρίξεις. Το πρόσωπο αυτό για εμένα είναι η αδελφή μου, η Αγγελίνα. 

Εδώ και αρκετά χρόνια ερευνά διάφορους τύπους καρκίνου, ενώ σήμερα είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο του Sussex στη Μ. Βρετανία. Παρόλο που οι περισσότεροι καρκινικοί όγκοι χρήζουν περαιτέρω εργαστηριακής έρευνας, η σωτηρία των ασθενών που πάσχουν από λευχαιμία δεν εξαρτάται μόνο από την αφοσίωση ανθρώπων σαν την Αγγελίνα, αλλά από τον καθένα από εμάς ξεχωριστά. 

Γι’ αυτόν το λόγο, το όνειρό της από τότε που φοιτούσε στο πρώτο κιόλας έτος ήταν και εξακολουθεί να είναι η ενίσχυση της παγκόσμιας τράπεζας δοτών μυελού των οστών. Είμαι υπερήφανη για τον αγώνα που έχει ήδη κάνει στη Μ. Βρετάνια. 

Δυστυχώς όμως, μόλις το 0,5% των Ελλήνων πολιτών είναι εγγεγραμμένοι ως δότες. Το γεγονός αυτό τη θλίβει αφάνταστα, μιας και θεωρεί την Ελληνική κοινωνία ευαίσθητη αλλά ανενημέρωτη. Για συναισθηματικούς λόγους θέλει να συνεχίσει την προσπάθειά της στην πόλη μας. 

Όπως καταλαβαίνετε, όσο και να θέλω να τη στηρίξω ως μικρή της αδελφή, το αποτέλεσμά μου είναι ανεπαρκές χωρίς τη δική σας ανταπόκριση.
 
 Σας ζητώ, λοιπόν, να μας κάνετε την τιμή και να παρευρεθείτε στην ολοήμερη εκδήλωση (10:00 - 22:00) που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου με αφορμή τα 5 χρόνια λειτουργίας του εργοστασίου μας DTS. 

Ελάτε να ενημερωθείτε και να γίνετε δότες μυελού των οστών! Η διαδικασία είναι απλή, αλλά σωτήρια και πραγματοποιείται μέσω της ΛΗΨΗΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΣΑΛΙΟΥ. Το μόνο που ζητάμε είναι να ανήκετε στην ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ 18-50 και να έχετε μια γενικά ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ.

Για μια φορά στη ζωή σας, φτύστε για κάτι που αξίζει ... και κάνετε τη λευχαιμία παρελθόν!!!

Στην ολοήμερη εκδήλωση πέρα από την ενημέρωση και τη λήψη δείγματος σάλιου, θα υπάρχει άφθονο φαγητό, μουσική και καλή διάθεση!