Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

Έκοψε βασιλόπιτα το τμήμα πάλης του ΠΑΟΚ που ''τρέχει'' ο Κωσταραζινός Χάρης Μάλλιος.

Την ετήσια κοπή της πίτας για το 2018 πραγματοποίησε το Τμήμα Πάλης του ΑΣ ΠΑΟΚ, παρουσία όλων των αθλητών του τμήματος, των προπονητών, του εφόρου Χάρη Μάλλιου, του Κώστα Αμοιρίδη, του Δημήτρη Νάκου, καθώς και των υπολοίπων χορηγών του τμήματος.Τιμητική πλακέτα δόθηκε στον Αμοιρίδη για τη μεγάλη συμβολή του στο τμήμα, στον χορηγό Δημήτρη Νάκο, ιδιοκτήτη της εταιρείας Prima Holidays, καθώς και στον αθλητή Ηλία Παγκαλίδη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο έφορος του τμήματος, Χάρης Μάλλιος μίλησε για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, για τους αθλητές της Πάλης, για τις επιτυχίες, για τους χορηγούς και τις μεταγραφές αλλά και για τους στόχους της φετινής σεζόν.

Για το «τρεμπλ»

«Πέρσι στην ετήσια κοπή της πίτας δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι η χρονιά θα ήταν τόσο επιτυχημένη. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και δεν θα σταματήσουμε ποτέ».

Για τους αθλητές του τμήματος…

«Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάνε τα πρωταθλήματα. Έχουμε την ευκαιρία να έχουμε τους καλύτερους αθλητές στο τμήμα μας, τον Δημήτρη Τσεκερίδη και τον Ηλία Παγκαλίδη. Ο πρώτος είναι παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων και ο δεύτερος κατέκτησε το τρίτο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων την περσινή χρονιά. Το τμήμα της πάλης είναι αμιγώς ΠΑΟΚτσήδικο και αποτελείται από αθλητές που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ».

Για την παρουσία του Αμοιρίδη αλλά και τους υπόλοιπους χορηγούς…

«Υπάρχει ένα αμοιβαίο κλίμα εμπιστοσύνης ανάμεσα στον αρχηγό του τμήματος Αμοιρίδη και σε εμάς. Η πολύπλευρη παρουσία του μας δίνει κουράγιο έτσι ώστε να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Επίσης έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που είναι ό,τι καλύτερο για τα παιδιά.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Δημήτρη Νάκο που είναι από τους μεγαλύτερους χορηγούς του τμήματός μας, ο οποίος είναι για δεύτερη χρονιά δίπλα στην ομάδα και η συνεργασία μας είναι άριστη».

Ακόμα ευχαριστούμε τον Θάνο Κουλουτμπάνη, τον οποίο θα το χαρακτήριζα σαν μεταγραφή στο χορηγικό κομμάτι και ο οποίος βοηθάει στην εμφάνιση και στο ντύσιμο της ομάδας αλλά και στην καθαριότητα των γυμναστηρίων μας.

Τον Κυριάκο Παππά ο οποίος διέθεσε τις φόρμες των 20 φετινών μεταγραφών μας, τον Μανώλη Λιανάκη και την εταιρεία του Spiroulina που θα διαθέσει το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής στους αθλητές μας, τους 16 χορηγούς του ημερολογίου μας, όλους τους υπόλοιπους χορηγούς και όλο αυτόν τον κόσμο που βρίσκεται δίπλα μας και μας στηρίζει.

Για το αν θα πραγματοποιηθούν κάποιες προσθήκες στην ομάδα…

«Οι μεταγραφές που θα ανακοινώσουμε θα γίνουν για να πραγματοποιηθούν κάποιοι στόχοι που έχουμε θέσει σαν σύνολο. Η πρώτη μας μεταγραφή ήταν ηθικός στόχος για εμάς, καθώς πλέον έχουμε την χαρά να βρίσκεται κοντά μας ο αθλητής Αλέξανδρος Ποικιλίδης, ο οποίος δεν θα παλέψει την φετινή σεζόν, αλλά έχουμε την υπόσχεσή του ότι θα παλέψει την επόμενη.

Πιστεύω πως είχαμε την υποχρέωση πριν τελειώσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ. Άλλες δύο πολύ καλές μεταγραφές είναι αυτές του Βασίλη Κολάρου και του Παναγιώτη Παπαδόπουλου. Οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις μας θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα».

Για τους στόχους της φετινής σεζόν…

«Μετά το τέλος των πρωταθλημάτων όπου ο πήχης ανέβηκε αρκετά ψηλά, ο πρώτος στόχος μας είναι η διεκδίκηση της 1ης και 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Επίσης πιστεύω πως θα έχουμε μία σίγουρη επιτυχία στο πρωτάθλημα των εφήβων, το οποίο μάλιστα θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, ενώ ακόμη θα συμμετέχουμε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.

Ο βασικός μας στόχος όμως για φέτος είναι να λύσουμε το θέμα της στέγασης, καθώς μέσα από κάποιες προτάσεις που ήδη υπάρχουν και θα τις συζητήσουμε, από τον Μάρτιο και μετά ευελπιστούμε να έχει τον δικό του χώρο το τμήμα».

Για την συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

«Η ομάδα μας θα συμμετέχει με 30 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αριθμό ιδιαίτερα μεγάλο. Το κόστος βέβαια είναι πολύ μεγάλο, καθώς η Ομοσπονδία δεν παρέχει καμία στήριξη».

Για την κοπή της πίτας…

«Στην φετινή κοπή της πίτας το καθιερωμένο φλουρί το διεκδίκησαν περίπου 80 παιδιά συνολικά από το παιδικό μέχρι το ανδρικό τμήμα. Ανάμεσα σε αυτά τα 80 παιδιά υπάρχουν 20 αθλητές που είναι από την Πάφο της Κύπρου και θα παλέψουν με την φανέλα του Δικεφάλου. Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύουμε ότι η σημαία του ΠΑΟΚ βρίσκεται ψηλά παντού.

Επίσης θέλω να προσθέσω πως με την ίδια διάθεση υπάρχουν οι πιθανότητες και ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε και μια νέα «φωλιά» στην Αθήνα, το οποίο θα είναι εξίσου σημαντικό για εμάς».