Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Socho Barbershop - To... Καστοριανό μπαρμπέρικο της Προξένου Κορομηλά. (Photos)

Ευγένιος Σωχόπουλος, ο Καστοριανός μπαρμπέρης που καλλωπίζει την... υψηλή κοινωνία της Μητροπόλεως. 

Το Socho Barbershop είναι ένα old school, παραδοσιακό κουρείο στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το κουρείο ειδικεύεται στα κλασσικά και old school κουρέματα, όπως pompadours, undercut fades, buzz cuts και άλλα.

Πέρα από μοναδικά κουρέματα, οι πελάτες στο Socho Barbershop, μπορούν να περιποιηθούν και να δώσουν σχήμα στη γενειάδα τους. Αλλά και να απολαύσουν ένα παραδοσιακό αγγλικό ξύρισμα με ζεστές και κρύες κομπρέσες.


Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο ιδιοκτήτης Ευγένιος Σωχόπουλος, μετράει ήδη 7 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του barbering. Μετά από πολλά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, αποφάσισε να συγκεντρώσει τις old school γνώσεις του σε ένα μέρος ανοικτό προς όλο το ανδρικό κοινό.

Σε ένα χώρο που η αισθητική του θυμίζει ρετρό αμερικάνικο Barbershop, η διακόσμηση δημιουργεί μια vintage ατμόσφαιρα και συνδέει το παρελθόν με το μέλλον.

Τις υπηρεσίες του Socho Barbershop συμπληρώνει ιδανικά ένα μοναδικό μπαρ, στο οποίο θα βρείτε τον Βασίλη Σωχόπουλο (με ειδίκευση στην τέχνη του Barista) για να απολαύσετε εντελώς δωρεάν τις εκλεκτές ποικιλίες καφέ που προσφέρει.



INFOS

Προξένου Κορομηλά 14, Θεσσαλονίκη

Τel: 2310 23 24 53

Socho Barbershop (FB)

Sochobarbershop (Instagram)