Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΟΚ Κωσταραζίου - Σκόρπισε εντός έδρας το Νέο Μακροχώρι!

Ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καστοριάς ήταν εντυπωσιακός και έδειξε από τα πρώτα κιόλας λεπτά τις άγριες προθέσεις του. 

Απολαυστικό απόγευμα για τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο καθώς είδαν τον ΠΑΟΚ να σκοράρει πέντε φορές σε κάθε ημίχρονο. 

 Το γήπεδο του Κωσταραζίου έγινε το απόγευμα της Κυριακής τόπος ανείπωτου εφιάλτη για το Νέο Μακροχώρι. Το σύνολο του Σάκη Βασιλείου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και “καθάρισε” το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. 

Στα πρώτα 45′ λεπτά ο “δικέφαλος” φιλοδώρησε με πέντε γκολ τους φιλοξενούμενους και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 5-1!

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0 από πολύ νωρίς με δυο γρήγορα γκολ, το Μακροχώρι έκανε το λάθος να αντιδράσει μειώνοντας σε 2-1 αλλά και ισοφαρίζοντας σε 2-2, με τον διαιτητή όμως να ακυρώνει ορθά το γκολ της ισοφάρισης καθώς ο επιτιθέμενος ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ. 

Από εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές του Κωσταραζίου, συνέχισαν με καθαρό μυαλό, κυριάρχησαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο και στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου σκόραραν τρία επιπλέον γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και με “σπασμένα τα φρένα” έφτασαν στο τελικό 10-1!

Σκόρερ της ομάδας ήταν οι εξής: Π. Μπέλλος (3), Καραγκούνης (2), Έξαρχος (1), Πασσαλίδης (1), Καφφές (1), Καλόγηρος (1), Αυτογκόλ (1).


paokkostaraziou.blogspot.com