Τσικνοπέμπτη αύριο και το Κostarazi24 με τη βοήθεια του dietup.gr, σας παρουσιάζει τέσσερις μαρινάδες για χοιρινό... για ένα τέλειο ψήσιμο!
Αφήστε τις μπριζόλες για τουλάχιστον 6 ώρες μέσα στη μαρινάδα ώστε να πάρουν τις μυρωδιές της μαρινάδας και να μαλακώσει το κρέας (υλικά για 3-4 μέτριες μπριζόλες).
Μαρινάδα με κρασί και κόλιανδρο
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
1 κουταλάκι του γλυκού κοπανισμένους σπόρους κόλιανδρου
1 κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι σε κόκκους
Μαρινάδα με πορτοκάλι και μέλι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
χυμό και ξύσμα από 1 πορτοκάλι
2 κουταλιές της σούπας μέλι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μαρινάδα με μπύρα και κρεμμύδι
1 ποτήρι μπύρα
2 κρεμμύδια σε ροδέλες
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
Μαρινάδα με ρίγανη και μαϊντανό
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ρίγανη
1 κουταλιά του γλυκού μαύρο πιπέρι
½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό
Kαι μία δικής μας έμπνευσης...:
Μαρινάδα για κοτόπουλο με μουστάρδα και λεμόνι
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
½ ελαιόλαδο
χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι (εφόσον δεν είναι κερωμένο)
χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι (εφόσον δεν είναι κερωμένο)
πιπέρι
αλάτι
μπόλικη ρίγανη