Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας (8/3/15) από τον Ούλτρας.

Ο «ημιχρονάκιας» επέστρεψε και ας άργησε...













ΝΑΠΟΛΙ-ΙΝΤΕΡ (Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ - 1 ΤΕΛΙΚΟ)

Μπενίτεθ εναντίον Μαντσίνι, δύο γίγαντες της προπονητικής διασταυρώνουν τα ξίφη τους… 

Παντελώς ανάξια εμπιστοσύνης η Ίντερ (4-5-4 εκτός), όσοι τη στήριξαν κόντρα στην ελλιπή Φιορεντίνα την περασμένη Κυριακή το ένοιωσαν στο πετσί τους. 

Όχι η Νάπολι (7-3-2 εντός) βρίσκεται σε καμία τρομερή κατάσταση, σημειωτέον ότι έχουν Ευρώπη μεσοβδόμαδα.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ - 1 ΤΕΛΙΚΟ)

Η μητέρα των μαχών στη γείτονα, 8-2-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Φενέρμπαχτσε, 8-1-2 μετράει στις εξόδους της η πρωτοπόρος Γαλατά, 10-2-0 τρέχει η “Τζιμ Μπομ”, νερά έκανε στα δύο τελευταία (1-2 Ακισάρ, 1-1 Κόνιασπορ) η Φενέρ, ο άσος πάντως έχει γκρεμιστεί στο 1,80+, ίσως γιατί για να βρούμε διπλό πρέπει να ψάξουμε στο μακρινό 1999.

ΚΙΕΒΟ-ΡΟΜΑ (Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ - 2 ΤΕΛΙΚΟ)

Βαριά άρρωστη η Ρόμα (6-4-2 εκτός), κολλημένη στις ισοπαλίες (επτά στα οκτώ τελευταία της ματς πρωταθλήματος), ο τίτλος ουσιαστικά χάθηκε με το εντός έδρας 1-1 κόντρα στη Γιουβέντους, πλέον κοιτάει να διατηρήσει τη 2η θέση και να κάνει την καλύτερη δυνατή πορεία στην Ευρώπη. 

Δεν θα κακοπέσει καθόλου ο βαθμός στην Κιέβο (2-6-5 εντός), ομάδα με τη χειρότερη επίθεση στη Σέριε Α, που θα κατέβει προφανώς για το 0-0.

ΛΑΝΟΥΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ (Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ - 1 ΤΕΛΙΚΟ)

Οριακά τα ματς της Λανούς ως τώρα (1-2-0), έχει διατηρήσει την σκληράδα της και δύσκολα θα χάνει, λίγα πράγματα από την Άρσεναλ (0-1-2) που αρέσκεται και αυτή στα κλειστά ματς.


https://ultraseagle.wordpress.com