Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΠΑΟ Καλοχωρίου: ''Με λύπη μας είδαμε τον άνθρωπο ο οποίος ήταν γιατρός αγώνα να κοιτάει σαστισμένος το περιστατικό που κόντεψε να έχει άσχημη κατάληξη.''

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΠΑΟ Καλοχωρίου για το παρ΄ολίγον τραγικό περιστατικό με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου Δ. Τομόπουλο.


''Νίκη σήμερα για την ομάδα μας,επικράτησε με σκορ 5-2 της ομάδας του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου,μια νίκη η οποία επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Τομόπουλου.



Στο πρώτο ημίχρονο το σκόρ έληξε με 3-1 με γκόλ που πέτυχαν οι Σαββίδης Γιώργος (2) και Παπουτσίδης Δημήτρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε δύο φορές ο Νάτσας Θόδωρος,στο 70' λεπτό έγινε η φάση που πάγωσε όλο το γήπεδο,σε μια διεκδίκηση της μπάλας χτύπησαν κεφάλι με κεφάλι οι ποδοσφαιριστές Παύλου Θεόφιλος και Τομόπουλος με αποτέλεσμα ο δεύτερος να πέσει να γυρίσει η γλώσσα του και να μείνει για 3-4 λεπτά αναίσθητος, άμεση ήταν η επέμβαση του ποδοσφαιριστή του Κωσταραζίου Βλαχόπουλου Θόδωρου και του γενικού αρχηγού του Καλοχωρίου Ψωμιάδη Λάζαρου οι οποίοι με υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Άμεση ήταν και η αντίδραση του ΕΚΑΒ που σε πέντε λεπτά έφθασαν στο γήπεδο και πήραν τον ποδοσφαιριστή για τον νοσοκομείο Καστοριάς.

Με λύπη μας είδαμε τον άνθρωπο ο οποίος ήταν γιατρός αγώνα να κοιτάει σαστισμένος το περιστατικό που κόντεψε να έχει άσχημη κατάληξη.''