Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

''Xόρευαν'' στην βροχή οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου. (Φωτό & βίντεο)

Συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα η ποδοσφαιρική ομάδα του Κωσταραζίου, καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΣ Λεύκης με 0 - 4.

Μετά την εκτός έδρας νίκη μέσα στην Ακαδημία Ροσσονέρι, σειρά είχε η ομάδα της Λεύκης να ηττηθεί στο σπίτι της, με τους ποδοσφαιριστές του Σάκη Βασιλείου να κάνουν το απόλυτο στα δύο αναμετρήσεις ως φιλοξενούμενοι.

Αν και ο ΠΑΣ Λεύκης ξεκίνησε πιο δυνατά και συγκροτημένα το παιχνίδι, έχοντας μάλιστα και την πρώτη κλασσική φάση για να ανοίξουν το σκορ, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Κατσαούνη, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που προηγήθηκε με 0 - 1, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πασσαλίδη, σκορ το οποίο έμεινε έως τη λήξη του δεύτερου 45λεπτου.

Στην επανάληψη, οι ρόλοι άλλαξαν και η ομάδα του Κωσταραζίου ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά, με καθαρό μυαλό και αποφασισμένη να ''καθαρίσει'' τον αγώνα και το κατάφερε, αφού ο Ερβίς στα πρώτα λεπτά έκανε το 0 - 2 και λίγο αργότερα ο Αδάμος με κεφαλιά το 0 - 3.

Το κερασάκι στην τούρτα, έβαλε ο MVP του αγώνα Ερβίς, αφού με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 0 - 4.

Άψογη ήταν η διαιτησία της ''τριπλέτας'', με τον κύριο Τσιμόπουλο να μην αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στην διαχείριση του παιχνιδιού.

Ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου μετά και την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής, έχει 12 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή. Επόμενος αντίπαλος εντός έδρας, η ομάδα του Νέστωρ Νεστορίου. 


Αξίζει να αναφερθεί και το δυναμικό παρών των φίλων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Λεύκης και παρέμειναν έως το τέλος παρά την συνεχόμενη βροχόπτωση.

Δείτε το βίντεο με την εύστοχη εκτέλεση πέλαντι του Πασσαλίδη, εναλλακτικά εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=PaW4i4enCcM


Αποτελέσματα και βαθμολογία