Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Κωσταράζι - Ο Αγιασμός του ΓΠΟ Καστοριάς εν όψη Α Εθνικής. (Φωτό - Ρεπορτάζ)


Για δεύτερη συνεχή χρονιά o Γυναικείoς Ποδοσφαιρικός Όμιλος Καστοριάς, η οποία αγωνίζεται στο γυναικείο πρωτάθλημα Α' Εθνικής, επέλεξε το γήπεδικες εγκαταστάσεις του Κωσταραζίου για τις προπονήσεις της. 

Το απόγευμα της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου, στο προπονητικό κέντρο Κωσταραζίου, o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ.κ. Καλλίνικος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΓΠΟ Καστοριάς.


Στο τέλος του Αγιασμού ο Σεβ. Μητροπολίτης κ.κ.Καλλίνικος, τόνισε ότι για πρώτη φορά βρίσκεται σε αγιασμό γυναικείας ομάδας, κάτι που δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση της Διοίκησης, όταν μάλιστα ενημερώθηκε ότι η ομάδα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής και ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του συλλόγου καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα, με την προστασία και τη βοήθεια του προστάτου των αθλητών Αγίου Μάρτυρος Νέστορος μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.


Ο ίδιος, μάλιστα όπως είπε, πριν λίγες ημέρες προμηθεύτηκε από το σωματείο Κάρτα διαρκείας και υποσχέθηκε, ότι με την πρώτη ευκαιρία θα παραστεί στο γήπεδο, προκειμένου να παρακολουθήσει για πρώτη φορά αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών.


Στο τέλος του αγιασμού ο Σεβασμιώτατος, πρόσφερε στις αθλήτριες ένα μικρό χρηματικό ποσό  προκειμένου μετά την προπόνηση να απολαύσουν ένα παγωτό, ενώ στον σύλλογο πρόσφερε μία εικόνα της Παναγίας.


Ο Πρόεδρος του ΓΠΟ Καστοριάς Δημήτρης Κωστάρας, καθώς και τα Μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν θερμά τον Σεβ. Μητροπολίτη για την ευλογία της τέλεσης του Αγιασμού και για τις εγκάρδιες ευχές του, που τους δίδουν δύναμη και κουράγιο στη νέα αυτή αθλητική προσπάθειά τους.


Συνέχεια του ρεπορτάζ στη http://www.sentranews.gr/122022/09/ginaikeio-podosfairo-.html?m=1